Geografiske vitser

2.6
(7)

Vitser om folk fra ulike deler av landet er morsomt – enten det er vitser som går på bekostning av ditt eget folkeferd (selvironi er viktig!), eller det er vitser som gjør at du kan le litt ekstra av folk fra andre deler av landet. Det er jo for eksempel en kjennsgjerning at trøndere eeelsker vitser om bergensere – og vice versa.

Her gir vi deg vitser du kan le av sammen med dine egne, eller bruke i en spøkefull og godhjertet verbal kiling av folk fra andre plasser i landet enn deg selv:

Vitser om bergensere
De er noe for seg selv. Det vet det selv, om de liker det. Det må jo være lov til å le litt av dette!

Vitser om trøndere
OK, ikke alle er treige og har bart. Men det gjelder jaggu mange! La oss le litt av vister om joviale trøndere!

Vitser om sunnmøringer
Sunnmøringer har kontroll! Men har de oversikt over vitsene om seg selv? Selv om de har ry på seg for å være litt gjerrige, tror vi de er rause på selvironien!

Vitser om nordlendinger
Når man får resten av norges befolkning til å fremstå som pingler, da tåler man også noen vitser om seg selv. Og det gjør nordlendingene!

Vitser om siddiser
Stavanger-folket trakk vinnerloddet med “oljå”, og det tåler de også å høre. Bra de også er rike på selvironi, for vi har noen morsomme Siddis-vitser på lager! 🙂

Vitser om sørlendinger
Sørlendingene er såpass trauste og konfliktsky at de sannsynligvis ikke ville turt å si i fra om vitsene om sørlandet gikk over streken. Så da er det jammen bra at de ikke gjør det 🙂 Det e så greit atte!

Vitser om Oslofolk
Vet de egentlig bedre, eller later de bare som? Vi er unasett garantert sikre på at de tåler en godhjertet vits om seg selv!

Hva synes du om vitsen?

2.6 / 5. Stemmer: 7

Ingen stemmer enda - bli den første!