Verdens vanskeligste tounge twister

0
(0)

Hva som oppleves som vanskelig, varierer med toungue twisters (tungekrøllere), som med andre ting, fra person til person. Men ingen ting er for smalt for forskerne å se på – og selvfølgelig (og heldigvis!) har de også sett nærmere på tounge twisters – og hvilke som er de aller vanskeligste.

I følge Reader’s Digest, har forskere fra anerkjente Massachusetts Institute of Technology dommen klar. De mener nemlig å ha forsket seg frem til at verdens vanskeligste tounge twister er (trekk pusten!):

Pad kid poured curd pulled cod.

Den er ikke lang, og ser ikke så alt for vanskelig ut på papiret. Men prøv å åpne munnen og si denne høyt og fort 10 ganger! Forskerne ved MIT er kanskje inne på noe her?

Uenighet om vanskeligste tounge twister

Men selv om en gjeng forskere fra et ansett universitet har sagt sitt, betyr ikke det at tungekrøll-ballen er lagt død av den grunn. Det er nemlig flere som vil si sitt om hvilken tounge twister som egentlig er den vanskeligste. Den ikke helt ukjente rekordboken Guinness Book of World Records for eksempel. For mange er denne en slags fasit på hva som er størst, høyest, lengst, raskest, minst – og vanskeligst – i verden. Og deres dom er at den

Hva synes du om vitsen?

0 / 5. Stemmer: 0

Ingen stemmer enda - bli den første!