Gåter, Gåter for barn, Vitser om dyr

Hva sa tusenbeinet da det fikk nye sko?

3.1
(26)

Her har de aller minste en gåte om et tusenbein å bryne seg på:

For hva sa egentlig tusenbeinet da det fikk nye sko i gave?

Se svaret her!

Tusen takk!

Gåteanalyse:
Passer for: Denne gåten passer for hele familien, men den er ekstra morsom for barna. La de tenke litt selv, og gi for eksempel gjerne et hint om at det var et “høflig tusenbein”, så har de løsningen på denne gåten innen rekkevidde!
Anledning: Neste gang dere er på tur og finner et tusenbein, da er det bare å ta denne gåten! Eller kanskje neste gang dere er ute og kikker etter nye sko. Eller hva med å ta gåten for å avlede litt neste gang det er litt kjipt å kle seg for tur?
Mer? Se flere gåter for barn.

Hva synes du om vitsen?

3.1 / 5. Stemmer: 26

Ingen stemmer enda - bli den første!