Kelnervitser, Vitser om mat, Vitser om Sunnmøringer

Biff på restaurant i Ålesund

4.5
(2)

Kjæresteparet var på romatisk tur oppover Vestlandskysten, og var kommet til Ålesund. Der gikk de ut for å spise på en av byens beste restauranter, og etter kelnerens anbefaling falt valget på retten “Biff à la Sunnmøre”.

Paret, som begge var lidenskapelig opptatte av mat, var spente på den “særegne sunnmørske spesialiteten” fra menyen. Men da maten kom på bordet, ropte de kelneren bort:

– Var ikke dette en veeeldig liten biff, sa de spørrende til kelneren.

– Jo, det er nettopp det som gjør “Biff à la Sunnmøre” så genial kvitterte kelneren. – Det den ikke har på størrelsen, tar den igjen i seighet! Så den varer akkurat like lenge som en vanlig biff!

Vitseanalyse:
Tørrhet: 6/10. Vitsen er tørr, men kanskje ikke like tørr som biffen på restaurant i Ålesund? Vil du ha enda tørrere vitser? Sjekk vårt lager av tørre vitser!)
Passer for: Denne vitsen passer kanskje aller best for de voksne, de som har referansene inne både med tanke på seig biff og “sparsommelige” sunnmøringer 😉
Anledning: Neste gang dere skal ut å spise i Ålesund eller på Sunnmøre, da bestiller du biff, og drar denne vitsen mens dere spent venter på maten 🙂 Den funker også neste gang du ikke får biffen helt mør. Dra vitsen som en “unnskyldning”!
Mer? Se flere vitser om sunnmøringer eller vitser om mat.

Hva synes du om vitsen?

4.5 / 5. Stemmer: 2

Ingen stemmer enda - bli den første!

Legg inn en kommentar